Più è facile, più è buono: Chili sin carne. Today's recipe is very easy, and really really tasty. I cook this dish very often, it...

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Esercizi di stile: Perle eterne. Elizabeth Taylor I'm not a jewel-addicted, I own few pieces of jewellery and I don't wear th...
(Aggiornamento) Grissini con i semi di sesamo. This post is a quick update about a recipe I wrote about almost a year ago: my sesame s...
Più è facile, più è buono: Muffin al cioccolato. This is the second and last proposal for easy recipes using chocolate left from Easter. I...
Più è facile, più è buono: Torta stracciatella. For my easy recipes series, today's post is about a sponge cake which also helped...
Organizzare l'armadio: lo spazio per le borse. Change of season means change in the closet. I already wrote about how to get a cle...
Casa e Faidate: un aperitivo in 5 minuti. Today's post is about how to set a happy-hour at home quickly and easily. My "recipes...
Vecchie, buone abitudini: Torta in cantina. Today's post is about a traditional dessert from the Appenins: the cellar cake. Its name c...
Preferito del mese: marzo 2014. The favourite item for this month is actually a big return for me, I had bought it some years ago and ne...
Esercizi di stile: nuova borsa nell'armadio. Nel post precedente ho raccontato di una giornata passata a zonzo per il centro di Mil...
Una gita a Milano: il Forno Luini A couple of weeks ago, my boyfriend and I spent a wonderful day in Milan. If you never been there, I re...
Casa e Faidate: Bigliettini casalinghi. When we buy a present or we have a special event, we also write down few words on a card or a tag...